2013(e)ko urriaren 19(a), larunbata

Higieneko arauak

Janaria prestatzen hasi baino lehen, detaile inportante batzuk kontuan hartu behar ditugu forma seguru eta egoki batean lan egin ahal egiteko. 


  •  Janaria prestatu baino lehen, eskuak garbitu behar ditugu ura eta xaboiarekin eta ondo sikatu.
  •  Eraztunak, pultserak eta erlojuak kendu behar ditugu.
  •  Erabiliko dugun mahaia ura eta xaboi pixka batekin garbituko dugu.
  • Ilea aurpegitik kenduko dugu (luzea izatekotan, koleta edo mototz bat egin).
  •  Amantala jarriko dugu.
  •  Janaria frogatzeko erabiliko dugun koilara ondo garbitu erabili eta gero.
  •  Amaitzerakoan erabilitako tresna guztiak ura eta xaboiarekin garbitu eta bere lekuan gorde behar ditugu.


 Hau guztia egin eta gero, ondo pasatu eta zorte on egingo dituzuen errezetekin!

iruzkinik ez:

Argitaratu iruzkina